Keresés

  • Főoldal
  • Aztaaa!
  • Új nemzeti hobbi született: már megint elkötött valaki egy utcán álló buszt

Új nemzeti hobbi született: már megint elkötött valaki egy utcán álló buszt

MTI- 2019.05.03. 17:45
Ezúttal szegeden.
Alig, hogy túltettük magunkat április egyik legjobb sztoriján, melyben három buliból hazafelé tartó lány és egy lopott autóbusz voltak a főszereplők, máris itt van a következő eset, mikor valaki megunta a gyaloglást és inkább elkötött egy utcán álló buszt. Persze mindkét történet rendőri előállítással végződött, szóval senkinek sem ajánljuk, mindenesetre egyre jobban úgy tűnik, hogy új nemzeti hobbi született.


Ezúttal a szegedi rendőrök fogtak el egy újszentiváni férfit, aki feltört, elvitt, majd összetört egy autóbuszt a Tisza-parti városban - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Szabó Szilvia elmondta, a gyanú szerint a 19 éves férfi csütörtökön hajnalban gyalog tartott hazafelé a belvárosból. Eközben Szőregen, egy parkoló autóról lelopta annak rendszámtábláit, majd megrongált több autóbuszt. Egy buszt el is indított, majd úgy gondolta, kerül vele egyet. Útja során meglátott egy járőrautót, amitől megijedt és egy mellékutcába hajtott. A rendőrök utánafordultak, ekkor a fiatal az utca végi erdős résznél megállt a járművel, és gyalogosan bemenekült a fák közé - tudatta a százados.

A rendőrök fél napon belül azonosították a férfit, akit otthonából előállítottak. A gyanúsított részletes beismerő vallomást tett. Ellene rongálás vétsége, egyedi azonosító jellel visszaélés és jármű önkényes elvételének bűntette miatt indult eljárás, a rendőrség kezdeményezte letartóztatását.

Hozzászólások