Keresés

Ben Klock, Solomun, Sven Väth az idei B my Lake első nevei közt

Szaghmeiszter Máté- 2017.03.06. 18:32
Augusztus végén technótól dübörög majd Zamárdi.
Forrás: B my Lake Facebook
Bejelentették az első 16 fellépőt az idei B My Lake fesztiválra. Az augusztus 23-26 között megrendezésre kerülő techno, tech house, meg egy kicsit azért house rendezvényre a tavalyi záró napi buli után ismét érkezik Solomun egy 3 órás szettel,  de a tavaly még a Balaton Soundon döngető Sven Väth is hasonlóan hosszú műsorral készül.

Ott lesz Zamárdiban a Resident Advisor top 100-as DJ listáján rendre első helyen végző Dixon, a berlini techno Isten, Ben Klock, valamint a mostanában egyre elborultabb zenéket gyártó Loco Dice is.

Az elmúlt években (nagy örömünkre) tartósan bővülő női techno zenészek listájából érkezik Hito, a sötétebb technóban utazó Amelie Lens, és a szerbiai tehetség, Tijana T is.

Elszállósan lehet még lépegetni Rødhåd-ra, és Enrico Sangiuliano-ra, aki talán eljátssza, talán nem a Moon Rocks című megaslágerét. Végül pedig a békében fürdőzni vágyóknak játssza majd a nyári dallamokat Robag WruhmeJennifer Cardini, Rodriguez Jr., Johannes Brecht, Eagles & Butterflies, és Fabio Florido.

Napi bontást a feszt Facebook eseményében, jegyeket pedig a weboldalán csekkolhatjátok. A második környi előadók pedig hamarosan!

Hozzászólások

Érdekes lehet