Keresés

A wc-ben sírtak a bedrogozott lányok

Offmedia- 2016.07.12. 14:42
6341
Egyre több homályos részlet jelenik meg a DVBBS-ről...
Tegnap kiderült, hogy ájult lányokat találtak az együttes koncertje után a backstage-ben a Soundon, majd a kanadai testvérpár sietősre vette a dolgot.

Mára egyre több infó jelenik meg innen-onnan, de megerősítést nem kapunk.

A borsonline például azt tudta meg, hogy első hírekkel ellentétben nem 2, hanem 6 lány volt az öltözőben, és mivel többen voltak, biztonságban érezték magukat.  A portál információi szerint 3 lány nagyon rosszul lett, ők képtelenek voltak elhagyni a helyszínt, a másik három lánynak még sikerült elszaladni. 

Forrás: pixabay.com

Az index pedig azt írja, hogy egyikükre sírva találtak rá a wc-ben. Elmondások alapján, húszezer ember látta, hogy a csajok vodkát isznak üvegből a színpadon, majd bementek az öltözőbe, fotózkodtak és ott kaptak valami italt, aminek az üvegét nem látta senki. Valószínű, hgy ez okozta a bajt, mert innentől jön a képszakadás mindenkinek. Több lányt, már infúzióra kötve vittek el a mentők - írja az index.

Az eset kapcsán négy, a fesztiválon részt vevő külföldi férfit állítottak elő a helyi rendőrkapitányságra, akiknél a ruházatuk átvizsgálása alkalmával kábítószergyanús anyagot találtak - közölte a rendőrség.

A DVVBS az ügy kapcsán azt nyilatkozta, hogy nagyon sajnálják, ami a Balaton fesztiválon (???) történt: A rendőrség megerősítette, hogy semmi kapcsolat nincsen közöttünk, és a történtek között, ezért mentünk tovább pár órával később az ibizai fellépésünkre.

Ajánlott

Hozzászólások