Kövess minket

Hiphop

Bandatevékenység miatt feladta magát a rendőrségen Maxo Kream

Megosztva

Maxo Kream megerősítette, hogy feladta magát a hatóságoknál a 2016-os RICO-ügyéből származó vádak miatt. A houstoni rapper elmondta, hogy csak „enyhe” vádak miatt megy vissza, és hamarosan szabad lesz. Hozzátette, hogy nem fogja beköpni az ügyben részt vevő vádlott-társait, ami miatt azért az „enyhe” vádak baljósan hangzanak.

2016 óta foglalkozom ezzel a RICO perrel” – írta Maxo Kream a posztjában. „Legyőztem az összes vádat, de egy apróság miatt el kell vonulnom . Soha nem fognak megtörni, nem fogok elhajlni, hamarosan visszatérek” A képek alapján a rappert anno elég komoly droggyűjteménnyel kapták el.

Ami a szóban forgó RICO-ügyet illeti, a hatóságok 2016-ban letartóztatták Maxo Kreamet és a Kream Clicc banda hét másik feltételezett tagját. Mielőtt MC-ként robbant be, Maxo állítólag tizenéves drogdílerként csatlakozott a 52 Hoover Gangster Cripshez. A Kream Clicc többi tagjával együtt pénzmosás, kábítószer-kereskedelem és más vádakkal nézett szembe. Miután letette a 200 000 dolláros óvadékot és kiszabadult, ártatlannak vallotta magát. „Szervezett bűnözésről beszélnek, tesó” – tweetelte akkoriban. „Szervezem a zenét az albumomhoz….Teszem a dolgom….Próbálok gondoskodni a családomról„. Később azt állította, hogy sikeresen megnyerte a pert, azt nemtudni, hogy akkor most miért kell mégis börtönbe mennie.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés