Kövess minket

Bulvár

Bántalmazás miatt letartóztatták Playboi Carti-t

Megosztva

Letartóztatták Playboi Carti-t Georgiában, mert állítólag fojtogatta terhes barátnőjét egy apasági teszt miatt kialakult vita során.

A TMZ által megszerzett letartóztatási jegyzőkönyv szerint a nő azt mondta a rendőröknek, hogy a rapper megragadta a torkánál és lökdöste, állítólag addig fogta a nyakát, míg alig kapott levegőt. A nő még azt is elmondta a rendőröknek, hogy azt hitte, meg fog halni.

A nő azt állítja, hogy 2 éve van kapcsolatban Playboi Carti-val, 2022 júliusa óta él vele, és 14 hetes terhes volt az állítólagos incidens idején, december 20-án. A nő elmondása szerint beszélni akart a babáról Playboi Carti-val, de az apasági tesztről folytatott beszélgetés vitába torkollott, amely fizikai bántalmazásig fajult. Egy szemtanú megpróbálta szétválasztani a veszekedést, és amikor sikerült kiszabadulnia Carti szorításából, a nő az autójához rohant, ahol állítása szerint a rapper ismét megtámadta őt. Carti megpróbálta kirángatni őt az autóból, és a kezét a szájára szorította, amikor a nő megpróbálta használni a jármű SOS funkcióját, hogy hívja a rendőrséget. Amikor a rendőrök megérkeztek, a nőnek látható sérülései voltak a nyakán, a mellkasán és a hátán.

Carti-t súlyos testi sértés vádjával tartóztatták le, ügyvédje szerint hamisak a vádak.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés