Kövess minket

Film

Befutott a Budapesten forgatott Dűne második részének első hivatalos előzetese

Megosztva

Ahogy a Warner Bros. megígérte, ma megérkezett az első rendes trailer Denis Villeneuve Dűne filmjének második részéhez. A Budapesten forgatott film lenyűgöző új jeleneteket mutat be a várva várt sci-fi folytatásból.

A Dűne rendezője, Denis Villeneuve állítása szerint a második rész sokkal akciódúsabb lesz, mint elődje, és ez az első trailerből is átjön. Az előzetes egy kedves sivatagi csevejjel indul Paul Atreides és Chani között, de a dolgok baljós fordulatot vesznek, amikor megismerkedünk Irulan hercegnővel (Florence Pugh), aki egy vészjósló próféciát közöl. Ezután gyors pillantást vethetünk néhány új és visszatérő szereplőre, köztük Harkonnen báró másik unokaöccsére, a félelmetes – és szadista módon kegyetlen – Feyd-Rauthára, aki a film gonosza. Frank Herbert híres Dűne-regényének adaptációja már az első résszel is erős volt vizuálisan, ez a trailer alapján nem változik.

A filmben Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux mellett Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling és Javier Bardem is szerepelnek.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés