Kövess minket

Film

Befutott a Budapesten forgatott Dűne második részének első hivatalos előzetese

Megosztva

Ahogy a Warner Bros. megígérte, ma megérkezett az első rendes trailer Denis Villeneuve Dűne filmjének második részéhez. A Budapesten forgatott film lenyűgöző új jeleneteket mutat be a várva várt sci-fi folytatásból.

A Dűne rendezője, Denis Villeneuve állítása szerint a második rész sokkal akciódúsabb lesz, mint elődje, és ez az első trailerből is átjön. Az előzetes egy kedves sivatagi csevejjel indul Paul Atreides és Chani között, de a dolgok baljós fordulatot vesznek, amikor megismerkedünk Irulan hercegnővel (Florence Pugh), aki egy vészjósló próféciát közöl. Ezután gyors pillantást vethetünk néhány új és visszatérő szereplőre, köztük Harkonnen báró másik unokaöccsére, a félelmetes – és szadista módon kegyetlen – Feyd-Rauthára, aki a film gonosza. Frank Herbert híres Dűne-regényének adaptációja már az első résszel is erős volt vizuálisan, ez a trailer alapján nem változik.

A filmben Timothée Chalamet, Zendaya, Rebecca Ferguson, Josh Brolin, Florence Pugh, Dave Bautista, Christopher Walken, Stephen McKinley Henderson, Léa Seydoux mellett Stellan Skarsgård, Charlotte Rampling és Javier Bardem is szerepelnek.