Kövess minket

Film

Befutott a „Zsákolj, ha tudsz!” feldolgozásának első előzetese

Megosztva

A 20th Century Studios bemutatta az első rövid részletet a „Zsákolj, ha tudsz!” remake-jéből, amelynek főszereplői Sinqua Walls és Jack Harlow. A 30 másodperces videóban Skee-Lo „I Wish” című dalára készült felvételeken kosárlabdáznak és csipkelődnek a főszereplők.

Olyan vagyok, mint a kosárlabda pszichológiai hadviselésének P. T. Andersonja” – mondja Harlow Jeremy nevű karaktere a trailerben, utalva Andersonra, mint „a legnagyobb élő rendezőre”. „Spike Lee a legnagyobb élő rendező” – válaszol Walls Kamalja. Ez kb. előrevetíti, hogy milyen popkulturális utalásokkal lesz tele a feldolgozás, melynek eredetije 1992-ben jelent meg Wesley Snipes és Woody Harrelson főszereplésével. A sztori szerint két utcai kosárlabdázó az eltérő személyiségük ellenére összeállnak egy nagy meccsre. A Ron Shelton által írt és rendezett sportvígjáték már megjelenésekor kasszasiker volt, és a ’90-es évek egyik legkedveltebb stúdiófilmjeként szerzett magának hírnevet.

A remake-et az eddig főleg videóklipeket rendező Calmatic készítette. Ez lesz Jack Harlow első egész estés filmszerepe. A „Zsákolj, ha tudsz!” nem kerül mozikba, május 19-én mutatják be a Hulu streamingszolgáltatónál.

(Variety)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés