Kövess minket

Hiphop

Bejelentette nyolcadik stúdióalbumát Lil Durk

Megosztva

Kicsivel több mint egy évvel a legutóbbi”7220című Lil Durk nagylemez megjelenése után a chicagói rapper bejelentette a következő projektjét, mely az „Almost Healed” címet kapta.

Durkio a közösségi oldalán fedte fel a sorban nyolcadik stúdióalbumának hivatalos borítóját, címét, és a megjelenési dátumát is, melyet május 12-re lőtt be, azaz jövő hét péntekre. Tette mindezt azután, hogy a kérésére a rajongói 100 ezer kommentet írtak az előző posztja alá, mely egy J.Cole-lal közös klipet promózott.

A lemez címe amúgy vélhetően arra utalás, hogy Durk nemrég saját bevallása szerint profi segítséget kért bizonyos traumák feldolgozására.

Terapeutát fogadtam, így másképp birkózom meg a problémákkal” – mondta a rapper. „Nem mutatok ki érzelmeket. Általában senkivel sem tudok beszélni ezekről a dolgokról. Óvatosnak kell lenned, hogyan és mit mondasz el az embereknek, mert felhasználhatják ellened. Rájöhetnek a gyengeségeidre. Szóval most, amikor beszélek a terapeutával, akkor előjönnek az érzelmek. De az utcán nem mutathatsz érzelmet” – mesélte.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés