Kövess minket

Film

Bejelentették a ‘The Idol’ hivatalos HBO Max premierjét

Megosztva

Pár napja derült ki, hogy a The Weeknd-nek és az Eufória készítőjének, Sam Levinson-nak a közös sorozata, a The Idol a Cannes-i filmfesztiválon debütál majd május végén. Most az A24 produkciós cég azt is bejelentette, hogy a show június 4-én érkezik az HBO Max-ra, tehát átlag halandóknak sem kell már sokat várniuk, hogy csekkolhassák a sorozatot.

Abel mellett a főszereplők közt ott van Lily-Rose Depp, Troye Sivan, de szerepel majd a sorozatban a BLACKPINK-ből ismert Jennie is, akinek ez lesz a színészi debütálása. A Depp és Tesfaye kapcsolatát követő sorozat hivatalos szinopszisa így szól: „A zeneipar kulisszái mögé betekintő The Idol középpontjában egy életvezetési-tanácsadóként megjelenő modern kori szekta vezetője áll, aki bonyolult kapcsolatot alakít ki egy feltörekvő popikonnal„.

A sorozat várhatóan gazdag lesz a szex-drogok tengelyen elhelyezkedő jelenetekben, a készítők pedig nagyon hangsúlyozzák, hogy nem lesz szégyenlős a show. A bejelentessél együtt pedig most ledobtak egy újabb trailert is, alább nézhető is.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés