Kövess minket

Film

Beoffolta a Netflix az animációs Gorillaz filmet

Megosztva

A Gorillaz frontembere, Damon Albarn megerősítette, hogy lefújták a Netflix-nél készülő Gorillaz-filmet.

Azért vagyok itt a Netflix-nél, mert egy egész estés Gorillaz-filmet készítünk. Igen, ma délután Malibuban tartunk egy íróülést. Nagyon izgalmas, már nagyon régóta meg akartunk csinálni” – jelentette be anno Albarn.

Mint most kiderült a projektet a streaming platform animációs részlegének leépítése miatt kaszálták el. Albarn a HUMO nevű belga lapnak adott új interjújában hozzátette: „A streaming platform, amelyre a filmet készítettük, visszalépett. Pánikba estek, mert túl sok tartalmat készítettek, és úgy döntöttek, hogy visszavesznek a filmkínálatukból. És ahogy az évtizedek óta klasszikus hollywoodi gyakorlat, a fickó, akivel együtt dolgoztunk, átment egy másik céghez. Onnantól kezdve elvesztetted az őrangyalodat. Hollywood meglehetősen territoriális: ha jön egy új fickó, annak más véleménye kell, hogy legyen, és lesz is, még akkor is, ha titokban egyetért az elődjével.”

A Gorillaz eközben a nyolcadik stúdióalbumának, a  ‘Cracker Island’-nek a megjelentetésére készül, méghozzá most pénteken. Alább a legutóbbi klipjük.

(NME)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés