Kövess minket

Bulvár

Beperelték DaBaby-t a bowling pályán történt verekedés miatt

Megosztva

DaBaby-nak lehet mélyen a zsebébe kell nyúlnia, amiért nemrégiben többedmagával megverte az ex-barátnője (egyben gyerekének anyja), DaniLeigh testvérét egy bowling pályán. A sztori előzménye, hogy DaniLeigh és DaBaby nem éppen békésen mentek szét, folyamatosak voltak a veszekedések és fenyegetések, egy ponton még egymásra is kihívták a rendőröket, annyira eldurvultak a viták. Erre reagált úgy a lány bátyja, Brandon Bills, hogy gyakorlatilag veréssel fenyegette meg DaBaby-t online, amiért nem bánik jól a testvérével, majd ezt be is akarta váltani azon a bizonyos bowlin pályás találkozón, csak hát arra nem számított, hogy a rapper meglepi egy gyors ütéssel, majd a teljes sleppje nekiesik, mint az alábbi videón látható.

A dulakodás után Bills arról posztolt Instagram oldalán, hogy gyáva dolog volt DaBaby-től, hogy nem állt ki ellene 1v1, a bowling pálya tulajdonosa pedig egy életre kitiltotta a rappert, amiért kárt okoztak a helyben. Itt viszont nem ér véget a történet, Bills ugyanis peperelte DaBaby-t, amiért a rapper és csapata idézzük „fizikai és mentális sérülést okoztak neki”, plusz a kórházi számlai sem voltak túl alacsonyak. Bills azt is kiemeli, hogy ő még csak vissza sem támadt a bunyó során, tehát szerinte ő itt egyértelműen áldozat.

DaBaby korábban azt nyilatkozta, hogy „önvédelem” volt, ami a bowling pályán történt, ügyvédje pedig azzal reagált a perre, hogy Bills volt a kezdeményezője a konfliktusnak, mivel megfenyegette online a rappert, majd a bowling pályán is agresszíven lépett fel, még ha csak szóban is.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés