Kövess minket

Hiphop

Beperelték Nas-t, miután megosztott egy közös képet magáról és 2Pac-ról Instagramon

Megosztva

Hamarosan akár még bíróságra is járkálhat Nas egy olyan archív fénykép miatt, melyet Instagramon osztott meg gyanútlanul, és melyen egyáltalán nem mellékesen saját maga (is) szerepel. A Radar Online értesülései szerint Al Pereira – a fent említett fotó készítője – azt nehezményezi, hogy a rapper két évvel ezelőtt, 2020-ban engedély nélkül posztolta az általa jegyzet fényképet, amit egyébként még 1993-ban lőtt a New York-i Club Amazon előtt. A fekete-fehér fotón Nas és Tupac Shakur szerepel együtt; Nas az előtérben feszít, míg mögötte Pac, mondjuk úgy, lelkesen mutogat. (Redman is ott van Pac oldalán, de ő ezúttal csupán mellékszereplő, a történet szempontjából legalábbis.)

Habár a felvétel közel 30 éve készült, Pereira csak jóval később, 2017-ben védette le hivatalosan azt. Mióta azonban Nas megosztotta egyre több helyen látja viszont, természetesen anélkül, hogy bárki fizetne neki a jogosulatlan megjelenések után. Pereira elmondása szerint emiatt komoly anyagi kár érte az utóbbi időben, ezt szeretné most Nas-zal megfizettetni.

Nem ez lesz az első eljárás, amit Pereira sztár(ok) ellen indít. Öt évvel ezelőtt Kylie és Kendall Jenner-nek a nyakába akasztott pert, méghozzá azért, mert egy másik, Tupac-ot és The Notorious B.I.G.-t ábrázoló fényképet egy ruhamárka mintájaként akartak felhasználni.

(Radar Online)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés