Kövess minket

Hiphop

Beugrott a közönségbe A$AP Rocky, de nagyon hamar megbánta

Megosztva

A$AP Rocky is fellépett a hétvége során a Rolling Loud fesztivál New York-i kiadásában, de a rapper hiába készült a koncertre állítása szerint hónapokat, több probléma is felmerült a show alatt.

Az egyik ilyen pillanat az volt, mikor a rapper beugrott a közönségbe egy kis moshpitre, de végül úgy érezte magát, mint akit zombik tépnek épp szét. Az esetről készült videó hamar felkapott lett, Rocky láthatóan szenved a tömegben, miközben a karjait két különböző irányba rángatják. Egy vélhetően biztonságihoz köthető hang aggódva el is üvölti magát, hogy „szedjétek ki onnan„, miközben Rocky agonizálva kéri, hogy engedjék el.

A videó nagyot ment Twitteren, többen kiemelték, hogy Rocky friss apukaként, 33 évesen kezd kiöregedni az ilyen merészebb húzásoktól, mint a közönségben való mosholás, mások azt hangsúlyozták, hogy még soha nem látták ilyen ijedtnek a rappert.

A mókából Rocky jóbarátja, Tyler, the Creator is kivette a részét, méghozzá úgy, hogy berakta Instagram profilképnek Rocky halálfélelemtől remegő arcát.

A$AP Rocky koncertje során több vendéget is felhívott amúgy a színpadra, French Montana és GloRilla is felugrottak mellé, de a show a tervezettnél hamarabb befejeződött, amiért a rapper egy közleményben kért bocsánatot.

Mint leírta, azt tervezték, hogy ez a koncert egy új fejezet lesz az élő fellépéseiben, de hiába készült rá hónapokig, nem tudta hozni azt, amit szeretett volna, és ezért vállalja a felelősséget. A koncert összesen kilenc számból állt és 35 perc hosszú volt volt. A rapper elmondása szerint addig nem is áll ismét színpadra, míg meg nem jelenik a következő, egyelőre cím nélküli új albuma. Alább lehet csekkolni a teljes koncertet.

(XXL, HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés