Kövess minket

Aztaa

Bhad Bhabie beszédet mond az Oxfordi Egyetemen

Megosztva

Bhad Bhabie meghívást kapott a világ egyik vezető felsőoktatási intézményébe, hogy beszédet mondjon a diákoknak. A rapperből lett influenszerből lett milliomos OnlyFans modell az Oxfordi Egyetem pódiumára fog fellépni, hogy egy kis bölcsességgel szórja tele a zsenge elméket.

Bhad Bhabie, igazi nevén Danielle Bregoli olyan fontos és ismert emberek sorát folytatja, mint Bill Clinton, Ronald Reagen, II. Erzsébet brit királynő, a Dalai láma, Teréz anya, Malcolm X, vagy épp Albert Einstein. Igaz a popkultúra tagjai közül is válogattak korábban szónokokat, Sir Elton John, és Shakira is mondott anno beszédet az egyetem ‘Oxford Union’ rendezvényén.

Az Oxford Union elnöke a meghívóban azt írta, hogy megtiszteltetésnek vennék, ha Bhad Bhabie elfogadná a felkérést és folytatná a régóta fenálló tradíciót.

Danielle Bregoli anno egy amerikai kibeszélőshowban való szereplése után lett híres, ahova az anyja azért vitte el, mert úgy érezte, a lánya kezelhetetlen. Később rap karriert kovácsolt a hírnévből, mostanában pedig egy igencsak sikeres OnlyFans profilt vezet, amely már több mint 50 millió dollárt hozott neki a konyhára. Előző hónapban amúgy ebből a sok pénzből egy kicsit vissza is akart adni a közösségnek, ugyanis az Educapital Foundation nevű szervezettel karöltve 1,7 millió dolláros ösztöndíjprogramot indított, ami ezer diák tanulmányait fogja segíteni.

Bhad Bhabie valamikor novemberben mondhat beszédet az Oxfordi Egyetemen, bölcseleteit pedig a YouTube-ra is feltöltik.

(TMZ)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés