Kövess minket

Bulvár

Bhad Bhabie készpénzben fizetett új, 6,1 millió dolláros floridai otthonáért

Megosztva

Mémből lett rapperből lett OnlyFans modell, Bhad Bhabie fixen nem éhezik, hisz a New York Post információ szerint frissen vásárolt egy 9200 négyzetméteres új otthont Floridában, a több millió dolláros összeget pedig készpénzben tette le.

A ház a Palm Beach megyében elhelyezkedő Boca Raton település egyik privát területén található, hét hálószoba és hét fürdő van benne, és teljesen fel van újjítva, modern igényekhez igazítva. A házhoz nagy külső medence, jacuzzi, szauna, borospince, és két vendégház is tartozik.

Az otthont Bhabie 6,1 millió dollárért azaz átszámítva több mint 2 milliárd forintért vette meg, mint már előbb említettük kessben fizetett.

Bhabie, igazi nevén Danielle Bregoli 2016-ban tűnt fel Dr. Phil műsorában, ahova anyja rángatta el, mert úgy gondolta, hogy lánya nem megfelelően viselkedik. Bregoli műsorban megejtett beszólásai mémstátuszba emelték őt, később rap karrierbe kezdett, majd OnlyFans modell lett, mely elég jövedelmező lett számára, az első hat órában már 1 milliót keresett a profiljával. Alább lehet csekkolni a floridai otthont.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés