Kövess minket

Bulvár

Bhad Bhabie nyugtával bizonyította, hogy 50 millió dollárt keresett OnlyFansen, miután kételkedtek a szavában

Megosztva

Bhad Bhabie-nek elege van abból, hogy lekicsinylik az „eredményeit”. A zenészből lett OnlyFans modell nemrég több mint 6 millió dollárt fizetett új floridai otthonáért, miután többen feltették a nagy kérdést: „Várjunk csak, honnan van neki ennyi pénze?

Bhabie, igazi nevén Danielle Bregoli a közösségi oldalán fakadt ki több témában. Egyrészről kikérte magának, hogy megkérdőjelezzék a pénzügyi helyzetét, másrészről arra kért mindenkit, hogy ne nevezzék többet „cash me outside lány„-nak. Bregoli ugyanis egy anno egy TV műsorban való szereplése miatt lett felkapva, melyből mém született, abból pedig zenei majd OnlyFans karriert farigcsált magának. Bhabie-nek ezután hagyta el az a száját, hogy nem kéne őt egy mémként felfogni, mikor 50 millió dollárt keresett eddig csak OnlyFansen.

A feliratkozás Bhabie OF oldalára amúgy 25 dollárba kerül fejenként, de sokan így is kételkedtek az összeg valódiságában, ezért most kiposztolta a belső adatokat az Instagram oldalára. Ezen az látható, hogy egy év leforgása alatt közel 53 millió dollárt akasztott a szexizős képekkel, ebből pedig 42 milliót vehetett ki, miután az OnlyFans levonta a saját részét. „Sírjatok csak ezen kis köcsögök” – írta a poszthoz, egyben megköszönte az ügynökségének.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés