Kövess minket

Bulvár

Bhad Bhabie soha többet nem akar autóba ülni, miután totálkárosra tört az első saját kocsija

Megosztva

A hét elején Bhad Bhabie-nak szomorú búcsút kellett vennie élete első járgányától, miután egy balesetben totálkárosra törte azt.

Egy azóta törölt Instagram-posztban a rapperből lett OnlyFans dollár milliomos megosztott egy fotót a Bentley-jéről, mely jobb elől sérült meg elég komolyan. A képen az is látható, hogy kinyílt a légzsák.

Nagyon le vagyok sújtva” – írta Bhabie több millió követőjének a képaláírásban. „Az első autóm totálkárosra tört, ennyi volt. Ha az autó nem lett volna olyan nehéz, Tilan valószínűleg már halott lenne” – mondta közeli barátjáról.

Majd így folytatta: „Ez volt az első autóbalesetem, és még mindig le vagyok sokkolva. Soha többé nem akarok autóba ülni. Hála Istennek, hogy nem én vezettem, nem tudtam volna, hogy mit a f*szt csináljak.”

Egy ilyen Bentley Flying Spur autó, mely Bhabie első saját autója volt, amúgy több mint 200 ezer dollárba, átszámítva közel 72 millió forintba kerül, de mint az Auto Evolution nevű oldal írja, az előadónak egy Dodge Durango SRT, és egy Jeep Grand Cherokee Trackhawk is áll a garázsában. Bhabie egy idő után törölte az Insta posztját, mert elkezdték savazni a kommentszekcióban, egy pár sértődött Insta Storiesban válaszolt követőinek, leírva, hogy már elfelejtette, hogy nem szabad velük megosztania a magánéletét.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés