Kövess minket

Bulvár

Bocsánatot kért BSW Meklód, miután férfinak hívta a transz lány rajongóját, aki közös videót kért tőle

Megosztva

Magyarázkodnia kellett a BSW-ből ismert Meklódnak, miután közös videóban pózolt egy transz rajongójával.

A rapper hajnali négykor ült be nemrég egy III. kerületi étterembe enni valamit, mikor odajött hozzá egy transz lány, aki megkérdezte emberünket, hogy csinálhatnak-e egy közös TikTok videót. Meklód igent mondott a videó pedig meg is született és fel is került a lány közösségi oldalára.

A történet innentől válik kissé szomorúvá, a lány ugyanis egy transz influenszer, Hamza Alexa, és a videó látták sokan kombinálni kezdtek online, hogy lehet együtt vannak.

A pletykákra válaszul a rapper először egy elég transzfób videót tett közzé az Instagram oldalán, amiben a következőket mondta a követőinek: „Igen bazdmeg a hír igaz, egy transzvesztitával baszok… Szóval elmentem kajálni hajnal négykor, erre odajött ez a kedves fiatalember…aki lány, vagy nemtudom hogy ezt így hogy kell mondani, szóval odajött Ő és kért egy közös videót, ennyi a nagy botrány” .

Meklód később egy Instagram Live-ban elmondta, hogy látta Alexa reakcióját, amiben elmondta, hogy ő nem transzvesztita, hanem transznemű. „Ne haragudjatok srácok, én nagyon durván nem vagyok képben ezzel, én nem akartam megbántani. Velem tök fain volt, odajött, kért egy videót. Ezúton neked is mondom, hogy nem akartalak megbántani” – mondta a zenész, aki hozzátette, hogy az idegesítette fel, hogy mindenki azzal csesztette, hogy tuti összejöttek, még a saját közeli barátai is. Meklód ezután kifejtette, hogy évekkel ezelőtt egyetlen meleg embert sem ismert, de most már sok meleg barátja van, de transzneműekkel eddig még nem hozta össze a sors. Alább a teljes videó.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés