Kövess minket

Bulvár

Borosüveggel az egyik, betondarabbal a másik kézben zúzta be rendőrautó szélvédőjét a szegedi férfi

Megosztva

A nagykátai rendőrök rongálás miatt kezdeményezik annak a 47 éves szegedi férfinek a bíróság elé állítását, aki betondarabbal betörte egy járőrautó szélvédőjét. Később a rendőrökkel is verekedni akart.

A férfi az őt elfogó rendőröknek azt mondta, hogy rendőrt hívott, de késtek és ezért türelmetlen lett. A férfi türelmetlenségét az Abonyi Rendőrőrs épülete előtt parkoló Suzuki járőrautó szélvédőjén élte ki még március 20-án délután. Többször nekirugaszkodott, újra és újra felvette a betondarabot és a szélvédőre hajította, miközben egy pillanatra sem vált meg másik kezében szorongatott borosüvegjétől. Ivócimborája és operatőre eközben jól mulatott.

Az nem derül ki, hogy a férfi miért hívott eredetileg rendőrt, de mire kiértek, a férfi még ott tántorgott, majd amint meglátta az egyenruhásokat nekik esett. Először olyanokat mondott, hogy „gyáva kutyák üssünk egyet!”, majd ököllel elindult a rendőrök felé. Megbilincselték, de ő tovább szidta a zsarukat.

Előállítását követően az alkoholmérő 0,99 mg/l értéket mutatott, másnap erre fogta a viselkedését a kihallgatásán. A szolgálati autóban kb. 100 ezer forint kár keletkezett, egy időre nélkülözniük kell a rendőröknek.

(Police.hu)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés