Kövess minket

Bulvár

Bowling pályán csúszkálva ruházta meg DaBaby és sleppje a rapper ex-barátnőjének testvérét, örökre kitiltották őket

Megosztva

DaBaby ismét balhéba keveredett. A tegnapi nap folyamán kezdett el terjedni a neten egy felvétel, melyen az látható, hogy a rapper nekiesik egy férfinak egy bowlingpályán, majd a rapper sleppje is becsatlakozik, ütve, rúgva, hajánál húzgálva az illetőt, miközben mindenki csúszkál össze-vissza, ami legalább pici humort is csempészett a felvételbe. Mint hamar kiderült, a felvételen látható férfi nem más, mint DaniLeigh tesója. Ő volt az az énekesnő, akivel összejött DaBaby, lett egy közös gyerekük, majd csúnyán összevesztek, néha még a rendőrséget is ráhívták a másikra. A bátyus nyilván nem vette jó néven, hogy nem bánnak jól a lánnyal, így aztán verést helyezett kilátásba DaBaby-nek egy közösségi média posztban. A srácnak viszont nem csak neten nagy a szája, a videó alapján élőben is beleállt a vitába a rapperrel, csak arra nem számított, hogy öten ugranak majd rá.

DaniLeigh Insta Story-ban nevezte szánalmasnak a történteket, szerinte nem volt fair küzdelem, és amúgyis, békében szeretné tovább nevelni a kislányát. Eközben a bátyja, Brandon Bills azt hangsúlyozta, hogy még a durva túlerővel szemben is állta a sarat, de ha egyedül lettek volna szétverte volna DaBaby fejét.

TMZ tudósítása szerint DaBaby ellen eljárás indulhat, hisz ő volt a verés kezdeményezője, ő vitte be az első ütést, egyben a bunyónak helyszínt adó kaliforniai bowling pálya egy életre kitoltotta a rappert.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés