Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • 6ix9ine előrángatott egy régi spicli pletykát Snoop Doggról

6ix9ine előrángatott egy régi spicli pletykát Snoop Doggról

Offmedia- 2020.05.17. 19:03
"Patkány gyerek, jobb ha leszállsz rólam" - válaszolta Snoop.
Részleges szabadulása után nem kellett sok időnek eltelnie ahhoz, hogy 6ix9ine ismét komolyabb beefelgetésbe kezdjen egy másik rapperrel, ráadásul ezúttal egy igazi nagykutyának, Snoop Dogg-nak ment neki.

Az egész azzal indult, hogy a brooklyni rapper elindított egy szavazást Instagram Story-ban, amiben azt kérdezte a fanjaitól, elárulja-e, hogy mely rapperek köptek még a rendőrségnek karrierjük során. Az eredmény természetesen egyöntetű igen volt, 69 pedig nem vesztegette az időt, be is taggelte gyorsan Snoop Doggot, jelezve, hogy van mit megbeszélni, hisz a kaliforniai legenda az, aki többek közt együttműködött a hatóságokkal.


Az ellenfél választás persze nem véletlen, Snoop az elmúlt hetekben keményen kiosztotta 69-t, patkánynak nevezve a rappert, amiért informátornak állt, hogy így mentse a bőrét, sőt még a médiát is leoltotta, amiért szerinte túl sok figyelmet szentelnek a szivárvány rappernek. 69 spicli vádjaira mindenesetre direktbe nem reagált, csak név nélküli szurkálódásokat dobott be, így aztán Tekashi kénytelen volt tovább támadni.

A következő troll húzás az volt, hogy 6ix9ine leült mozizni egy retro Suge Knight interjú elé, amiben a nagyot bukott ex-Death Row főni arról beszél, hogy Snoop Dogg gyanúsan sokszor lett letartóztatva ahhoz, hogy aztán soha ne kerüljön végül börtönbe. Szerinte ez azt bizonyítja, hogy köpött a zsaruknak, így mentve folyamatosan magát. Erről a teóriáról már mi is írtunk korábban, a probléma az vele, hogy semmi konkrét bizonyíték nem tartozik hozzá. 69 ezt orvosolva kiegészítette ezt a Suge által terjesztett pletykát egy netre kikerült rendőrségi papírral, amin az áll, hogy Snoop 1998-ban együttműködött a hatóságokkal, de ennek a dokumentumnak a legitimitását lehetetlenség bizonyítani, könnyen lehet egy összetákolt kamu is.

Snoop egy kommentben reagált 69 vádjaira. "Mindenki tudja, hogy semmi közöm nincs Suge Knight börtönbüntetéséhez, ugyanaz volt az ügyvédünk. Ez a kis patkány még engem hív spiclinek, és csak hogy tudjátok, valószínűleg még a kikerült iratokat is ő gyártotta, hisz tudjuk, hogy együttműködik a zsarukkal. Suge és én jó kapcsolatban vagyunk, ha beköptem volna, soha nem bocsátott volna meg, ez tény."


De Snoop itt még nem állt meg, egy azóta törölt videóban kicsit megfenyegette 69-t. "Mikor először a számra vettél nem volt időm. Ma viszont van, és jobb ha leszállsz rólam patkány gyerek. Csináld csak a dolgaidat, és takarodj előlem, te kis szivárvány-fejű kutya geci. Igen, te. Keress inkább magadnak egy macskát. Tom és Jerry stílusban. Ha a nagykutyával szórakozol, semmi jó nem sül ki belőle. Patkány gyerek."

69-t persze ismerjük, nem hátrált meg, hanem azon nevetgélt, hogy Snoop nem is cáfolja a kikerült dokumentumot. Folytatás következik?(Complex)

Hozzászólások

Érdekes lehet