Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • A Gorilla ragasztót hajába kenő nő után itt van a férfi, aki a száját kente össze vele

A Gorilla ragasztót hajába kenő nő után itt van a férfi, aki a száját kente össze vele

Offmedia- 2021.02.12. 16:51
Rossz ötlet volt.
A hülyeség nem ismer határokat. Élő példának máris itt van egy Len Martin nevű louisianai úriember, aki állítása szerint nem akarta elhinni a héten igen nagyot ment történetet, miszerint egy nő Gorilla Glue ragasztóval fújta be a haját, miután kifogyott otthon a hajlakkból, és ezért saját maga próbálta ki a dolgot, méghozzá a száján. Nem volt jó ötlet.

"Ez a hajas sztori, tuti nem igaz. Megmutatom nektek, itt van egy kis Gorilla ragasztó, bekenem vele ezt a poharat, és a számhoz rakom, simán lenyalom" - mondja a férfi az Instájára feltöltött videón, majd jó vastagon megpakolja hipererős ragasztóval a piros poharat és a szájához emeli. A második képen már a következmény látható, miszerint kórházban kötött ki, hisz ki gondolta volna, hogy ez történik, ha ipari ragasztóval összekened a szádat.


"Azt hittem az a Gorilla ragasztós csaj csak kitalálta a történetét...de nem...igaz. Nem tudom, hogy miért próbáltam ki, most már arról beszélnek, hogy le kell vágni a szám egy részét egy műtét során...imádkozzatok értem #gorillaragasztókihívás" - írta a poszthoz. Azt nem tudni, hogy a férfi valóban csak az igaza bizonyításaként próbálta ki a dolgot, vagy pedig a "Gorilla Ragasztó Lányként" elhíresült nő közel 840 ezer Insta követőjét, és a több mint 6 millió forintnak megfelelő adományait irigyelte el.

Eközben legalább az eredeti Gorilla ragasztós áldozatTessica Brown története happy enddel zárult, miután nemrég egy négy órás műtét során sikerült eltávolítani a hajából a ragasztót, és még csak kopasz sem lett tőle. A Gorilla Glue eközben biztosan nagyon örül a bizarr ingyenreklámnak.

Hozzszlsok

rdekes lehet