Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Doja Cat megmutatja a melleit, ha első helyig streamelik a rajongói az új dalát

Doja Cat megmutatja a melleit, ha első helyig streamelik a rajongói az új dalát

Offmedia- 2020.05.08. 16:26
Hajrá skacok!
A streaming érában egyre gyakrabban fordul elő, hogy az előadók néha szó szerint könyörögnek a rajongóiknak, hogy pörgessék fel a slágerlisták első helyére valamelyik dalukat. Mikor januárban megjelent Justin Bieber "Yummy" című, amúgy kifejezetten borzalmas trekkje, emberünk arra kérte a fanjait, hogy alvás közben is az ő slágerét hallgassák, hogy így előzzön be mindenki mást az eladási listákon. A taktika nem jött be, végül Roddy Ricch "The Box" című dala került az első helyre, bizonyítva, hogy a szánalmas könyörgés semmit sem ér még egy gigasztárnál sem, ha a dal maga szemétdombra való. 

Doja Cat most lehet mégis megtalálta a tökéletes stratégiát, felajánlotta ugyanis Twitteren, hogy ha sikerül feljutnia az első helyre a "Say So" című dalával az amerikai kislemezlista első helyére, akkor megmutatja, ahogy ő fogalmaz "keményen" a melleit.


Doja nagy előnyére válhat, hogy az aranyos, diszkós "Say So" valójában nem szar zene, igaz azon lehet vitatkozni, hogy az új remixében található Nicki Minaj verze ront vagy javít a dolgokon.

Azt egyelőre nem tudni, hogy a trollkodást maga sem megvető Doja komolyan gondolja-e az ajánlatot, mindenesetre egyesek nem kockáztatnak, rögtön beizzították a streamingszolgáltatókat az összes létező eszközön. 

{twitter}https://twitter.com/sneeted/status/1258053335489404931{/twitter}
A dalt alább lehet csekkolni.

(HipHopDX)

Hozzászólások

Érdekes lehet