Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Jó magaviselet esetén akár már nyáron kiengedhetik 6ix9ine-t a börtönből

Jó magaviselet esetén akár már nyáron kiengedhetik 6ix9ine-t a börtönből

Offmedia- 2019.12.19. 15:19
Ügyvédje legalábbis ebben reménykedik.
Mint tegnap megírtuk, 6ix9ine egyelőre marad a börtönben, miután a Nine Trey Bloods utcai bandával kapcsolatos bűncselekmények utolsó vádlottjaként felette is ítéletet mondtak. A rapper 2 év letöltendőt kapott, köszönhetően a hatóságokkal való együttműködésének (értsd: mindenkit beköpött a bandából), de mivel a büntetéséből már leült 13 hónapot, 2020 végén szabadulhat. Ez elég szép eredmény, tekintve, hogy a letartóztatásakor még 47 évet tippeltek neki, alsóhangon. Sőt még az is lehet, hogy ennél is hamarabb kint lesz.

A rapper egyik ügyvédje, Lance Lazzaro azt nyilatkozta ugyanis a Hollywood Life-nak, hogy habár csalódott, amiért nem engedte a bíró azonnal szabadon a védencét, de jó hír, hogy ha nem keveredik bent balhéba, és mintarabként viselkedik, akkor a "85%-os szabály" alapján már júliusban elengedhetik, a jó magaviseletére hivatkozva.

6ix9ine-t a szabadulása után még 5 évig megfigyelés alatt tartják, és 500 óra közmunkát is le kell húznia, mindenesetre a zenélést folytathatja, hisz már a börtönben aláírt egy új lemezszerződést.

Hozzászólások

Érdekes lehet