Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kikerült a netre 6ix9ine lakcíme, gyorsan új búvóhelyet kellett találnia a rappernek

Kikerült a netre 6ix9ine lakcíme, gyorsan új búvóhelyet kellett találnia a rappernek

Offmedia- 2020.05.10. 17:47
Az egyik szomszédja levideózta, ahogy 69 az erkélyen flexel.
Forrás: Instagram
Azt előre lehetett tudni, hogy a házi őrizetbe helyezett 6ix9ine nehezen tud majd hosszú távon elrejtőzni a kíváncsi szemek elől, részben elég egyedi kinézete, részben vagánykodó személyisége miatt, de arra talán senki sem számított, hogy gyakorlatilag a rivaldafénybe való visszatérése után egy nappal már költöznie kell, mert kikerül a netre a lakcíme.

A lebukásának története azzal kezdődött, hogy a rapper a házának erkélyén csinált pár fotót és videót Instagramra, amit keményen fel akar futtatni, hisz első Insta Live-ja rögtön rekordnézettséget hozott a platformon, 2 millión nézték egyszerre. 69 extra színes ruhákban, pénzkötegekkel a kezében, négy drága órával a karján, méretes láncokkal a nyakában pózolt, így nem csoda, hogy valaki kiszúrta a szomszédból.Az a valaki egy tinilány volt a szomszéd házból, aki nevetve készített videót arról, hogy jéé, nézzétek csak ki költözött mellénk, csak nem 6ix9ine, a Nine Trey Bloods által körözött rapper?! 

A lány videója hamar virális lett, a net önjelölt nyomozói pedig nem csak azt derítették ki, hogy a rapper valahol Staten Islanden tartózkodik, de a pontos címét is beazonosították, ami után érthető módon már nem volt biztonságban, hisz rosszakarói bármikor betámadhatják.


A rapper ügyvédje, Dawn Florio megerősítette, hogy a lakcímének kikerülése miatt 69 új helyre költözött, amit leegyeztettek a rendőrséggel is.

6ix9ine amúgy péntek este jelentette meg legújabb, GOOBA című klipjét, mely megdöntötte a 24 óra alatti legnagyobb nézettséget hozó rap klip YouTube rekordját, melyet korábban Eminem tartott a 2018-as "Killshot"-tal.

(XXL)

Hozzászólások

Érdekes lehet