Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kim Kardashian beadta a válókeresetet, tényleg válnak Kanye Westtel

Kim Kardashian beadta a válókeresetet, tényleg válnak Kanye Westtel

Offmedia- 2021.02.20. 16:56
Vége a KimYe érának.
Hét évnyi házasság után elválik Kanye West és Kim Kardashian, most már biztos, hisz Kim beadta a válókeresetet - tudta meg a TMZ és a The Associated Press

A TMZ információ szerint békés hangulatban zajlik a válás, Kim közös felügyeletet szeretne a pár négy gyermekére, miközben már a közös házuk sorsáról is közel van a megállapodás. Kimet a válóperes ügyvédek sztárja, Laura Wasser képviseli, aki többek közt Dr. Dre, Angelina Jolie, Christina Aguilera, és rengeteg másik sztár válásában segédkezett. 

2020 júliusában West arról beszélt pár zavart tweetben, hogy már egy ideje el akar válni a feleségétől, és hogy a Kardashian család "diliházba akarja dugni őt".  Kim nem sokkal később közleményt adott ki, melyben férje mentális problémáiról írt, nevezetesen, hogy Kanye bipoláris zavarban szenved, mely a családjára is hatással van.

Kanye és Kim a 2000-es évek közepén ismerkedtek meg, majd 2012-ben randizni kezdtek, egy évre rá pedig eljegyezték egymást. 2014 májusában házasodtak össze Olaszországban, négy közös gyermekük van: North, Saint, Chicago, és Psalm.

Hozzszlsok

rdekes lehet