Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kylie Jenner átugrott hajnalban Tyga-hoz, miután kikerült a hír, hogy szakítottak Travis Scottal

Kylie Jenner átugrott hajnalban Tyga-hoz, miután kikerült a hír, hogy szakítottak Travis Scottal

Offmedia- 2019.10.03. 13:02
Elvileg csak baráti látogatás volt.
Kylie Jenner ismét szingli, miután tegnap robbant a bulvár bomba, hogy szétmentek Travis Scottal, és egy időre biztosan külön folytatják az életüket. Nem sokkal a hír kikerülése után Kylie beugrott az exéhez, a szintén rapper Tyga-hoz, de források állítják, nincs köztük semmi, barátságon túl.

Kylie tegnap este a barátnőivel, Stassie Karanikolaou-val és Kelsey Calemine-nel ment bulizni a Nyugat-Hollywoodban lévő Delilah nevű helyre, de hajnal kettőkor kitalálták, hogy át kéne ugrani a Sunset Marquis nevű luxushotelbe, ahol Tyga épp stúdiózik. A hármas egy kék Rolls-Royce-ban utazva meg is érkezett a helyszínre, ahol kb. egy órát töltöttek el, majd távoztak...külön.

Forrás: Daily Mail
Az
E! News-nak nyilatkozó források elmondták, hogy nem kell semmi rosszra (vagy nagyon jóra) gondolni, Kylie és Tyga mindig is beszélő viszonyban voltak, plusz nagyon sok közös ismerősük van, többször futottak már össze klubokban is. Az exeket jól ismerő belsősök szerint ez csak egy szimpla haveri találkozás volt, mindenesetre az időzítés elég érdekes.

Kylie és Tyga 2017-ben mentek szét.

Hozzászólások

Érdekes lehet