Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Lil Wayne barátnője kidobta a rappert, miután beállt Donald Trump mögé

Lil Wayne barátnője kidobta a rappert, miután beállt Donald Trump mögé

Offmedia- 2020.11.03. 21:33
Sokan meglepődtek, mikor kiderült, hogy Lil Wayne támogatja Donald Trump újraválasztását, és most úgy tűnik, ezzel barátnője, Denise Bidot sem volt másképp, ráadásul annyira nincs kibékülve Wayne döntésével, hogy kidobta a rappert.

Mint a HipHopDX kiszúrta, a plus-size modell vasárnap egy igen sejtelmes Instagram Story-t rakott ki, amiben azt írta: "Van, hogy a szerelem magában egyszerűen már nem elég" - vélhetően utalva a szakításukra, a poszthoz pedig egy törött szív emojit is társított. Wayne eddig egyedül Bidotot követte Instagramon, most viszont már őt se, ami szintén a szakítás ténye felé mutat.


A rapper és a dominikai származású modell még júniusban jöttek össze, de mint az egyik barátja az MTO News nevű oldalnak elmondta, nem bír úgy együtt lenni tovább Wayne-nel, hogy a rapper Trumpot támogatja. "Nem ez volt az egyetlen indok a szakításra, de ez nagy szerepet játszott" - állítja a forrás.

Weezy és Trump még előző héten találkoztak egymással, a rapper arról posztolt, hogy nagyon jót meetingeltek, és alig várja, hogy az elnök megvalósíthassa a feketéket segítő Platinum programját.

Hozzszlsok

rdekes lehet