Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Még 50 Cent is bocsánatot kért a mémekért, miután Megan Thee Stallion sírva mesélt arról, hogy meglőtték

Még 50 Cent is bocsánatot kért a mémekért, miután Megan Thee Stallion sírva mesélt arról, hogy meglőtték

Offmedia- 2020.07.28. 15:35
Meg kellett műteni a lábát.
Megan Thee Stallion először ment fel Instagram Live-ra, mióta zavaros körülmények közt meglőtték egy házibuli után.

A rapper sírva mesélt arról, hogy mennyire traumatizálta az eset, és hogy nem találja viccesnek a mémeket és a netes poénkodásokat, pláne mivel az emberek elbagatellizálják a fájdalmát. "Mindkét lábamon meglőttek, meg kellett műteni, csak a szerencsén múlt, hogy nem találtak el semmilyen fontos eret, esetleg csontot a golyók" - mondta a Live során Megan, aki a könnyeivel küszködött. Hozzátette, hogy nem kezdeményezett semmilyen konfliktust, az elleni irányuló támadás teljesen indokolatlan volt. A testi sérüléseken túl a lelki sérülések is elég mélyen érintették, mivel a szülei halála után úgy érzi, folyamatosan egy csomó emberrel akarja körülvenni magát, csak hogy úgy érezze, hogy boldog, de ezek néha nem feltétlenül a megfelelő arcok.

A lövöldözés, melyről itt írtunk részletesebben, a pletykák szerint Tory Lanez-nek köszönhető, miután Megannal egy házibuliban voltak, majd elvileg összevesztek valamin. Lanezt tiltott fegyverviselés miatt vették őrizetbe a hatóságok, de a lábonlövésről senki sem köpött a rendőröknek, még Megan sem, így egyelőre a hatóságok a meglévő videófelvételek alapján próbálják rekonstruálni a történéseket.

Stallion Live-ja után még az örök troll 50 Cent is bocsánatot kért Instagramon, mint írja, nem osztott volna meg a lövöldözéssel kapcsolatos mémeket, ha tudta volna, hogy ennyire komoly az ügy. "Örülök, hogy jobban vagy, és remélem elfogadod a bocsánatkérésemet" - írta a rapper.

Hozzszlsok

rdekes lehet