Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Tiltott fegyverviselés miatt vették őrizetbe Tory Lanezt, miközben Megan Thee Stallion is az autóban volt

Tiltott fegyverviselés miatt vették őrizetbe Tory Lanezt, miközben Megan Thee Stallion is az autóban volt

Offmedia- 2020.07.14. 13:59
A rendőrök egy lövöldözés miatt mentek a helyszínre, Megant kórházba kellett vinni.
Durva hétvégén van túl Tory Lanez és Megan Thee Stallion, miután a két rappert lekapcsolták a rendőrök egy veszekedésbe fulladt házibuli után.

A TMZ információ szerint a kanadai énekes és rapper, valamint a texasi rapper csaj egy Hollywood Hills-i házibuliban mulatott Kylie Jenerrel együtt vasárnap hajnalban, de a partihoz végül a rendőröket is kihívták, miután állítólag elsült egy fegyver.

A szemtanúk beszámolója szerint többen egy terepjáróban veszekedtek a ház előtt, majd egyszer csak valaki a levegőbe lőtt, a kocsi pedig elhajtott. A rendőrök kiérkezésekor már nem volt ott az autó, de sikerült beazonosítaniuk, és megállítaniuk, benne a két rapperrel, és egy harmadik nővel. 

A zsaruk átkutatták a járművet, ahonnan előkerült egy fegyver is, mely Lanez tulajdona volt, valamint törött üvegeket is találtak az autóban, mely felvágta Megan lábát. A texasi MC-t kórházba vitték, és nem gyanúsítják semmivel, Tory Lanezt viszont őrizetbe vették, amiért pisztolyt tartott a kocsijában. A rendőrök négy töltényhüvelyt is találtak a házibuli helyszínén. Hogy miért és kikkel történt a lövöldözésig fajuló konfliktus, a rendőrség nem adott tájékoztatást.

Hozzszlsok

rdekes lehet