Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Will Smith nagyon féltékeny volt felesége és 2Pac közeli kapcsolatára

Will Smith nagyon féltékeny volt felesége és 2Pac közeli kapcsolatára

Offmedia- 2020.01.16. 15:04
"Nem voltam elég férfi ahhoz, hogy kezelni tudjam a kapcsolatukat"
Will Smith megbánta, hogy anno kerülte 2Pac társaságát, mivel féltékeny volt a rapperre, amiért közeli baráti kapcsolatban volt feleségével, Jada Pinkett Smith-szel - a színész erről a The Breakfast Club nevű rádióműsorban beszélt nemrégiben.


Will épp az új filmje, a "Bad Boys – Mindörökké rosszfiúk" promóciós turnéját viszi Martin Lawrence-szel, ennek az apropóján volt a New York-i rádióműsor vendége, ahol azt a kérdést is feltették neki, hogy féltékeny volt-e valaha Tupac Shakurra, amiért a rapper nagyon jóban volt Will feleségével, Jadával?

"Oh egyértelműen!" - vágta rá a színész, majd kifejtette, hogy már bánja, hogy nem tudta elengedni a féltékenykedést, mivel így sosem tudott megnyílni a rappernek, és nem alakulhatot köztük ki még haverság sem. "Volt köztünk valamiféle ellentét, mivel ők (Jada és Pac) együtt nőttek fel, szerették egymást, de sosem feküdtek le egymással, aztán mikor ez mégis megtörténhetett volna én már Jadával jártam" - emlékezett vissza Will. Állítása szerint többször is közös társaságban lógtak, de emiatt a feszültség miatt még csak nem is beszéltek egymással. "Nem tudtam kezelni a helyzetet, mivel úgy éreztem, hogy csak egy puhány Philly rapper vagyok, míg ő a nagy 2Pac, nem voltam elég férfi, hogy ezt elengedjem" - tette hozzá.

Alább lehet csekkolni a teljes beszélgetést, amiben természetesen a már mozikban lévő Bad Boys 3-ról is diskurálnak.
Hozzászólások

Érdekes lehet