Kövess minket

Elektronikus

Búvárkodva próbált beszökni a fesztiválra, elkapták, de végül beengedték ingyen

Megosztva

Majdnem sikerült beúsznia egy férfinak az Ultra Music Fesztiválra két hete, de lebukott és elkapták. A beszökési kísérlet viszont olyan kreatívra sikeredett, hogy végül egy VIP jeggyel jutalmazták a próbálkozást a szervezők.

A Miamiban tartott Ultra az egyik legnagyobb amerikai elektronikus zenei fesztivál, olyan nevek léptek fel az eseményen, mint David Guetta, Amelie Lens, Boris Brejcha, Armin van Buuren, vagy épp Nina Kraviz. A több napos rendezvényen közel 165 ezren vettek részt, de történetünk főszereplője, Jack Davidson mondjuk nem akarta kifizetni a húzós, 350 dolláros belépőt, tehát az a zseni ötlete támadt, hogy bebúvárkodja magát a fesztre. Az akciót egy TikTok videóban örökítette meg, ahol az is látszik, hogy először kiszúrják őt a biztonságiak, majd a parti őrség tagjai kihúzzák a vízből.

A sztori a bukó ellenére szerencsére happy enddel végződött, Davidsont ugyanis egy VIP jeggyel jutalmazták meg a biztonságiak, annyira kreatívnak gondolták a beszökési próbálkozását. Davidson tehát végül full buvárruhában partizott ingyen és öntötte magába a piát.

A sztori valódiságát több kommentelő is megkérdőjelezte, de Davidson állítja, hogy ez az egész valóban megtörtént, hiába hangzik kissé megkreáltnak az egész.

(Mixmag)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés