Kövess minket

Hiphop

Cardi B az emo éráját éli

Megosztva

Cardi B szilveszterkor újabb bizonyítékot szolgáltatott arra, hogy azt feltételezzük, a szíve mélyen valójában ő egy emo lány.

A New York-i rapper még tavaly márciusban hintette el az első ilyen jellegű utalást, mikor megosztotta a My Chemical Romance 2004-es klasszikusát, az “I’m Not Okay (I Promise)”-t Twitteren, méghozzá azzal a kommentárral, hogy: „Manapság már nem csinálnak ilyen zenéket„. Úgy tűnik ekkor már nagyon kikivánkozott Cardi-ból az igazi énje, a vasalt fekete hajas, szájpiercinges, Cardi ゜゚・*☆ ✦ ・ . . ✦ B.

Szeptemberben aztán tagadta, hogy kamaszként emós lett volna, szerinte ő egy „gettó tini” volt (oké Cardi, ha te így hívod), és pár képet is posztolt, ami azért nem teljesen segített az érvelésén. Az utolsó fotón például úgy néz ki, mint aki épp egy The Used koncertre alapozik az egyik haverjánál. Cardi hozzátette, hogy a gimiben amúgy jóban volt az emósokkal, mindig adtak neki ingyen egy szál cigit, mikor kért tőlük.

Pár hónappal elteltével, most szilveszterkor aztán csak pár pohár pezsgő kellett Cardi-nak, hogy ismét előjöjjön az emo oldala, a rapper ugyanis a Miamiban lévő E11EVEN klubban lépett fel, éjfélkor viszont meglepő módon a Fall Out Boy nagy slágerét, a “Sugar We’re Goin’ Down”-t kezdte el énekelni.

Oké Cardi, most már mindannyian tudjuk, bevallhatod, hogy emós vagy.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés