Kövess minket

Stílus

Cardi B Chanelbe öltözve ment elvégezni a bíróság által kiszabott közmunkát

Megosztva

Cardi B épp a bíróság által kiszabott, két hetes közérdekű munkáját végzi, teszi mindezt igen stílusosan.

A közérdekű munka a legjobb dolog, ami valaha történt velem. Majdnem olyan, mint egy spirituális utazás, mert néha könnyek között hagyom el ezeket a központokat. Azoknak az embereknek, akiket otthagyunk, csak beszélgetésre van szükségük, és egy kis lökésre, és TE talán örökre megváltoztathatod az életüket” -posztolta nemrég Cardi B a Twitter oldalára. A rapper tavaly szeptemberben kötött vádalkut a bíróságon egy sztriptízbárban történt verekedéses esett miatt, így sikeresen elkerülte a börtönt, cserébe 15 nap közmunka elvégzésére kötelezték.

Cardi elvileg New York-i egyházaknak, iskoláknak, valamint egyéb szervezeteknek segít. A TMZ beszámolója szerint nemrég rendőrséggel is társult, ahol beszédet mondott.

A zenész több „közmunkás” outfitjét is lefotózta, egyik nap például Chanel sapkában, Maison Margiela Tabi csizmában, Balenciaga táskával indult el otthonról. „Kiég az agyam a reggeli keléstől, közmunka, majd irány a stúdió…csak magamat hibáztatom” – írta a poszthoz.

A Chanel sapi egy másik nap is felkerült a fejére, de voltak rózsaszínesebb választások is, miközben mindig hangsúlyozta a követőinek, hogy ne sértsenek törvényt, mert ez lesz a vége.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés