Kövess minket

Aztaa

Cardi B „ribancoknak” hívná mostantól a rajongótáborát

Megosztva

Szinte minden nagyobb és közepesebb, néha még kisebb popsztár is nevet ad a fanjainak. Nehéz megmondani, hogy ki kezdte, egyesek Justin Bieber „Beliebers” nevét jelölik meg a modern fandomok genezisének, de létezett azért előtte is a jelenség, sőt még a többi zenei stílusban is megjelenik néha, hisz a popzenei elhajlással egyáltalán nem vádolható Slipknot is „kukacoknak” hívta a rajongóit. Manapság létezik Swifties (Taylor Swift), Barbz (Nicki Minaj), KatyCats (Katy Perry), Arianators (Ariana Grande), Little Monsters (Lady Gaga), Bey Hive (Beyoncé), Navy (Rihanna), és millió mások fandom, így természetesen Cardi B-nek is van, őket Bardi Gang-nek hívják, igaz lehet nem sokáig.

A második nagylemezén dolgozgató rapper ugyanis nemrég bedobta, hogy lecserélné a rajongói megszólítását, méghozzá az elsőre nem éppen hízelgő „Slutties„-ra, azaz tetszés szerint „ribancokra” / „szajhákra”. Cardi persze nem negatívan gondol a szóra, hanem amolyan játékosan, mikor a csajok egymás közt ribinek hívják a barátaikat. A rapper be is dobta az ötletet Twitteren, rákérdezve a Gangnél, hogy mit gondolnak a névváltásról.

A fanok megosztottak voltak, volt akinek tetszett az új név, míg mások ellenkeztek, és persze ott voltak azok, akik azzal nyomasztották Cardi-t, hogy inkább az új lemezére koncentráljon. Mindenesetre a rapper másnap már ribancokként szólította meg a fanjait Twitteren, szóval neki eléggé bejön a megnevezés.

(Complex)