Kövess minket

Hiphop

CeeLo Greennel állt össze közös dalra Eminem az ‘Elvis’ filmzenéjén

Megosztva

Jövőhét csütörtökön érkezik a mozikba a Baz Luhrmann által rendezett Elvis Presley életrajzi film, az ‘Elvis‘, mely most egy különleges betétdalt is kapott Eminem és CeeLo Green által.

A kollab kissé furán hathat egy a „Rock and Roll Királyáról” szóló filmben, de egyrészről Luhrmann filmjei (Moulin Rouge!, A nagy Gatsby, Rómeó + Júlia) mindig tele vannak az adott korból kilógó dalokkal, másrészről ki más reprezentálhatná jobban a sikeres fehér gyereket a fekete műfajban, mint Em. Utóbbira utal is Marshall az egyik sorban, mikor arról rappel, hogy egyértelmű a párhuzam közte és Elvis közt, mindketten falfehérek és mindkettőjüket királynak hívták a saját stílusán belül. A „Jailhouse Rock„-ot hangmintázó „The King and I” című dalnak amúgy Eminem & Dr. Dre voltak a producerei, a refrénen pedig CeeLoo Green engedi ki a hangját.

Az Elvis film zenei albumának egyelőre nincs megjelenése dátuma, de várhatóan a filmmel egy időben érkezik majd, Eminem és CeeLoo Green mellett Austin Butler, Doja Cat, Tame Impala, Jack White, Kacey Musgraves, Nardo Wick, Stevie Nicks, Swae Lee, és Diplo is szerepelnek majd rajta, hol eredeti dalokkal, hol Elvis feldolgozásokkal.

A Doja Cat dal és a Swae Lee & Diplo közös már korábban megjelent, alább lehet őket csekkolni.