Kövess minket

Bulvár

Chris Brown öltáncot adott az egyik női rajongójának, akit ezután kidobott a pasija

Megosztva

Egy férfi azt állítja a TikTok-on, hogy szakított a barátnőjével, miután a lány egy Chris Brown koncert alatt szexi öltáncot kapott az énekestől.

A CB koncertek egyik visszatérő eleme, hogy az énekes felhív a színpadra egy női rajongót, leülteti egy székre, majd érzéki öltáncot ad neki. A performansz része egy kis fogdosás, néha a lányok nyakát is megragadja. Mint a lenti videón látható, egy nemrég megesett angliai koncerten is ez történt a Take You Down című sláger alatt, az éppen aktuális lány pedig egyáltalán jött zavarba Brown simulásaitól.

A pillanatot amúgy a lány pasija rögzítette, majd töltötte fel TikTokra, a videóhoz pedig ezt írta:”POV: Első soros jegyeket veszel a barátnődnek Chris Brown koncertjére… Vissza akarom kapni az 500 fontomat és a barátnőmet„.

A videót több mint 20 millióan nézték meg, a kommentek közt pedig vita alakult ki, hogy a dolog belefér-e egy kapcsolatba.

Voltak, akik szerint ez csak a show része, míg mások azt tanácsolták a srácnak, hogy szakítson a barátnőjével, mert tudta mit csinál és ki is használta a helyzetet. Végül úgy tűnik, hogy az utóbbi tábor győzte meg a férfit, aki egy update videóban arról posztolt TikTokra, hogy kidobta a barátnőjét, aki viszont állítja, hogy semmi rosszat nem tett.

Chris Brown koncertes öltáncai már korábban is okoztak morgást, szintén idén történt, hogy egy lány elővette a telefonját és elkezdte rögzíteni a szerenádot, aminek végeztével az énekes kikapta a rajongó kezéből a telót és elhajította.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés