Kövess minket

Aztaa

Chris Rock: Még fel kell dolgoznom a történteket

Megosztva

Először beszélt Chris Rock a Will Smith által lekevert pofonról, igaz elég szűkszavúan.

A humorista eddig hivatalosan nem kommentálta a történteket, és az őt ismerő források szerint Will Smith-szel sem beszélte meg a dolgot, habár a színész az Insta oldalán bocsánatot kért, amiért az „érzelmei által vezérelve” cselekedett. Rock a Variety beszámolója szerint most a stand-up turnéjának bostoni állomásán hozta fel az Oscar-gálán megesett kínos helyzetet.

Hogy telt a hétvégétek?” – okozott rögtön nagy vigadalmat a közönségnél a humorista, majd kiemelte, hogy egyelőre nem fogja kielemezni a pofont.

Nincs igazán túl sok mondanivalóm, azzal kapcsolatban, ami történt. Ha tehát ezért jöttetek, akkor be kell érnetek egy show-val, amit még a hétvége előtt írtam” – mondta, de azért hozzátette, hogy a jövőben visszatér majd rá.

Még fel kell dolgoznom a történteket, szóval csak a jövőben fogok róla beszélni. Komoly lesz és humoros egyszerre” – ígérte meg.

Mint nemrég kiderült, Will Smith-t az ominózus pofon után megkérték az Oscar-gála szervezői, hogy távozzon, de ő visszautasította ezt. Nem hívtak rá biztonságiakat, helyette nem sokkal később átvehette a neki ítélt Oscar-díjat.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés