Kövess minket

Hiphop

Családi vitában lőtték le a Def Jam kiadó rapperét, Trouble-t

Megosztva

Agyonlőtték az atlantai rappert Trouble-t, igazi nevén Mariel Semonte Orr-t a vasárnap folyamán, a rendőrség családi vitának titulálta az ügyet, a gyanúsított egy ideig szökésben volt, de azóta feladta magát.

A hírt többek közt a rapper kiadója, a Def Jam is megerősítette. „Imádkozunk a gyerekeiért, szeretteiért és rajongóiért. Egy igaz hang volt a városában, igazi inspiráció a közösségének” – írta a kiadó az Instagram oldalán.

A rapper halálának körülményei egyelőre homályosak, de annyit tudni lehet, hogy Trouble egy női barátját ment meglátogatni Atlantába, majd konfliktusba keveredett egy férfival, Jamichael Jones-szal, aki a nőt ismerte, de a rappert nem. A vita vége az lett, hogy Trouble-t mellkason lőtte a férfi. A rappert kórházba szállították, de már nem tudták megmenteni az életét. A feltételezett elkövető a hétfői napon feladta magát a rendőrségen, elvileg más bűncselekmények miatt már eleve körözték.

Trouble 2011-ben indította a karrierjét, ekkor dobta le debütáló, December 17th című mixtape-jét, melyet 8 másik követett. 2018-ban Mike Will Made It kiadójánál, az Ear Drummer Records-nál jelent meg Edgewood című első stúdióalbuma, ezen Quavo, The Weeknd, Drake, Fetty Wap is vendégszerepeltek. 2020-ban dobta le második nagylemezét, Thug Luv címmel.

Trouble halálával kapcsolatban Bow Wow, T.I., és Gucci Mane is részvétét fejezte ki. A rapper 34 éves volt.

(NBC, HNHH)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés