Kövess minket

Film

Csúszik az új ‘Penge’ film forgatása, mivel nincs rendezője a projektnek

Megosztva

Frissítés: A Marvel hivatalosan is bejelentette, hogy módosítják a Penge premierdátumát, mely így 2024. szeptember 6-án kerül a mozikba. Alább az eredeti hír.

A Marvel Studios ideiglenesen leállította az új Penge film előkészületeit, és elhalasztották a forgatás kezdetét, mivel a film nemrég elveszítette a rendezőjét, és még nem találtak új embert a feladatra – írja a Deadline.

A stábot a mai, keddi napon értesítették, hogy a filmet nem novemberben kezdik el forgatni, hanem majd csak 2023 elején. Ennek köszönhetően minden bizonnyal a premierdátum is csúszik, mely eredetileg 2023. november 3. lett volna.

A csúszás oka az, hogy két hete felmondott Bassam Tariq, aki a filmet rendezte volna, és egyelőre nem találták meg az utódját. Tariq vezető-producerként vesz részt a film további munkálataiban.

A vámpírvadász Pengét az új filmben az Oscar-díjas Mahershala Ali alakítja majd, Aaron Pierre és Delroy Lindo szintén helyet kaptak a szereplők közt. Eddig összesen 3 darab Penge film készült, a legutóbbit, a „Penge – Szentháromság„-ot 2004-ben mutatták be, Wesley Snipes főszereplésével.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés