Kövess minket

Aztaa

Curtis a tehetségkutatós zsűrizésről: Ez már járt nekem

Megosztva

Curtis lesz az RTL Klub új zenés tehetségkutatójának, a The Voice-nak az egyik zsűritagja, vagy ahogy ők hívják, „coach”-ja, ennek az apropóján pedig a Story magazinnal beszélgetett a zenész.

A rapper elmondta, hogy már itt volt az ideje egy ilyen feladatnak az életében, pláne azok után, amiket elért a zeneiparban.

„Vártam már ezt. Azt gondolom, a sikereim után, amiket elértem, a díjakat követően amiket megkaptam – talán nem nagyképűség ezt mondanom –, mindez már járt nekem. Ez az egy dolog még hiányzott. Amikor megkerestek, rögtön igent mondtam. Pedig pénzről még szó sem esett. Mondtam, hogy mindenképpen szeretném elvállalni. Dalszerzőként és szövegíróként rengeteg embernek segítettem már a munkáját és segítem ma is. Azt gondolom, az új előadóknak is tudnék annyi pluszt adni, amivel még sikeresebbek lehetnének” – mondta Curtis.

A rapper azt is elárulta, hogy már nem foglalkozik Majkával, és pláne a köztük lévő korábbi konfliktussal. „Lezártam ezt a dolgot. Elindult a Curtis Live, teljes teltházzal, új dalaim jelennek meg. Nincs időm mással foglalkozni. Én sok sikert kívántam neki és a zenekarának, de már a saját utamra koncentrálok. Azt az ajtót becsuktam magam mögött, és csak előre nézek. Ez segít engem személyesen, de – hogy mást ne mondjak – a The Voice sikerének is jót tesz majd„.

Curtis mellett egyébként Miklósa Erika operaénekes, Trokán Nóra színésznő, és Manuel énekes / rapper lesznek a maradék coachok. A premier 2023 őszén lesz.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés