Kövess minket

Hiphop

Curtis arra kéri a „vagyonos” és „luxusautós” magyar rappereket, hogy adjanak pénzt a hátrányos helyzetű gyerekek beiskolázására

Megosztva

Curtis egy kihívásra való felhívást tett közzé az Instagram oldalán ma, ahol a „pénzkötegekkel” és „luxusautókkal” fotózkodó magyar rapperekhez szólt.

Sziasztok gyerekek. A világhálón keringenek videók, képek, ahol mai magyar rap sztárok, fiatalok, fiatal rappesek, pénzkötegekkel fotózkodnak, nagyon drága luxuskocsikat tesznek ki. Azt találtam ki, hogy ezeket a rappereket, az egész rap szakmában, aki tényleg vagyonosnak érzi magát egy challengere invitálom, mégpedig a Robin Hood Curtis Challenge-re, ami annyit takar, hogy itt van az iskolakezdés, hátrányos helyzetű gyerekeket, családokat segítünk meg. Mindenkinek százezer forintot kell betennie ebbe a kasszába, ezt összegyűjtjük és beiskolázzuk a gyerekeket. Várom a jelentkezéseket a rapperektől, béke” – mondja a videóban.

Curtis nem nevezett meg senkit, de a „pénzkötegekkel” és „luxusautókkal” való fotózkodás és videózás, amire utal, eléggé illik G.w.M. nemrég kirakott Instagram Stories-jaira, ahol szó szerint pénzkötegekkel pózolt, majd ezeket a pénzkötegeket a mercijében is megfurikáztatta. Curtis a posztja alatt kommentben kiemelte, hogy nem csak G.w.M. menőzik a pénzével, szóval nem csak rá gondolt. A kommentek közt eddig Rico és L.L. Junior válaszolt, hogy vállalja a kihívást, de sportolók is becsatlakoztak.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés