Kövess minket

Hiphop

DaBaby csak úgy behúzott egyet a saját kiadója előadójának

Megosztva

DaBaby-vel már megint csak a gond van. A balhés Charlotte-i rapper ezúttal a saját előadójának esett neki, első látásra teljesen ok nélkül.

A konfliktus egy pénteken megtartott dél-karolinai fesztivál, a Spring Jam 2022 backstagében történt. Mint az alábbi videón látható, DaBaby épp a backstage folyosóján sétál, majd elhalad egy magas, fekete pólót és gyémántnyakláncot viselő férfi mellett, emberünk ekkor piruettezik egyet és jó nagy svunggal bevisz egy ütést, mely láthatóan váratlanul éri az áldozatot, akinek annyi lélekjelenléte még van, hogy viszonozza azt, majd gorilla módba vágja magát. Ezen a ponton avatkoznak közbe a biztonságiak, akik szétválasztják őket, miközben megy az anyázás mindkét oldalról.

DaBaby-nek elég hosszú listája van, ha agresszióról van szó, vert ő már meg koncertszervezőt, közönségben lévő nőt, az exének a testvérét, legutóbb pedig egy betörőt lőtt lábon. Ez az eset viszont abból a szempontból kiemelkedő, hogy itt a rapper saját kiadójának, a Billon Dollar Baby Entertainment-nek az előadójáról van szó, egészen pontosan a Wisdom nevű rapperről. Wisdom annyira DaBaby embere, hogy még a klipjeit is DaBaby csatornájára töltik fel.

Mondjuk Wisdom sem egy angyal, tavaly nyáron gyilkossági kísérlet miatt tartóztatták le többedmagával, akkor DaBaby tette le érte az óvadékot.

Egyelőre nem tudni, hogy mi okozta a konfliktus, Wisdom tett vagy mondott valamit a kamerafelvétel előtt, vagy DaBaby most már csak úgy random püföl embereket.

(XXL)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés