Kövess minket

Hiphop

Danny Brown elvonóra megy, miután részegen a kiadóját szidta

Megosztva

Danny Brown bejelentette, hogy elvonóra készül, miután a The Danny Brown Show keddi epizódjában azt mondta, hogy Quaranta című albuma már több mint két éve készen van, de kiadója, a Warp Records még mindig nem adta ki. Brown most azt állítja, hogy részeg volt a podcast felvételekor, és hülyeségeket beszélt.

A show alatt Brown arra kérte rajongóit, hogy tweeteljék a #FreeDanny és a #FreeQuaranta üzeneteket a Warp Recordsnak és menedzserének, Dart Parkernek, hátha ezzel fegyorsítják a lemez megjelenését. „Az album már kész, már elküldtem, szóval úgy érzem, mintha a kispadra ültettek volna” – folytatta Danny Brown. „Sokszor ez történik. Ignorálják a cuccomat, de nem akarják elmondani nekem” – tette hozzá.

Később Twitteren arról posztolt, hogy a rajongói leállhatnak a kiadója és menedzsere zaklatásával, valójában be volt rúgva, és baromságokat beszélt. „Imádom a kiadómat és a menedzseremet, az albumot pedig már mastereljük” – árulta el, hozzátéve, hogy szerdán, azaz ma bevonul az elvonóra.

Brown, aki nemrég a JPEGMAFIA-val közös albumot dobott le, már korábban is beszélt a függőségeiről és arról, hogy ideje letennie a drogokat. Egy SXSW panelbeszélgetésen elárulta, hogy 42 évesen ezt már nem kéne tovább csinálnia.

42 éves vagyok, egész nap csak ülök, füvet szívok, berúgok, és öregszem. Mindannyian jól szórakozhattok, de segítséget fogok kérni. Eddig azért nem tettem, mert le vagyok égve, szóval koncerteket kell adnom, hogy el tudjam vonszolni a seggemet elvonóra. Annyi dalt írtam a drogozásról… néha rosszul érzem magam emiatt a szarság miatt… ha elcsesztem az életét valakinek emiatt, sajnálom” – mondta akkor.

(Billboard)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés