Kövess minket

Bulvár

Danny Brown szexuális zaklatással vádolja Ninját a Die Antwoord-ből

Megosztva

Detroiti rapper, Danny Brown azt állítja, hogy a Die Antwoord egyik tagja, Ninja szexuális zaklatta őt egy klubban. Brown erről a 2 Bears 1 Cave nevű podcastban beszélt nemrégiben, elmondása szerint Ninja beleült az ölébe egy párizsi szórakozóhelyen, majd elkezdte csókolgatni, úgy hogy ezt Brown nem viszonozta. Ninja ezután azt is bedobta, hogy szexeljenek hármasban a Die Antwoord másik felével, Yolandi-val.

Teljesen beparáztam. Egy egyedülálló, kísérletezgető srác voltam akkoriban, de ő túl agresszíven közeledett. Beleült az ölembe, csókolgatott, meg mindenféle furcsaságokat csinált. Mondtam neki, hogy te teljesen kivagy” – emlékezett vissza a rapper, aki úgy érezte, hogy Ninja képes lenne megerőszakolni őt.

„Igen, Ninja tényleg megpróbált megdugni…komolyan féltem. Elmehetnek a gecibe. Akár a karrierjének is véget vethettem volna, tudjátok, #metoo. Szexuálisan zaklatott, és ő is tudja, hogy nem hazudok!”

Brown hozzátette, hogy Ninja elkérte a hoteljének a címét, de amikor nem adta meg, azzal vágott vissza, hogy: „Nem baj, úgyis megtalállak„. Brown a beszélgetés után keményen elkezdett inni, mert úgy volt vele, hogy lehet ma rárugják az ajtót.

Alább az említett podcast részlet.

Ez nem az első eset, hogy botrányba keverednek a Die Antwoord tagjai, korábban az egyik fogadott gyerekük állította, hogy szexuálisan és fizikailag is bántalmazták és kihasználták, de egy ausztrál rapper lány, Zheani Sparkes is hasonlókról számolt be még 2019-ben.

(The Fader)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés