Kövess minket

Hiphop

Death Row Records egyik énekese szerint hazugság, hogy Michael Jackson visszautasított egy 2Pac kollabot a Biggie iránt érzett hűségből

Megosztva

Július elején mi is megírtuk, hogy a legendás Quincy Jones fia, a szintén producer Quincy “QD3” Jones III, aki többek közt 2Pac ‘Don Killuminati‘ lemezén is dolgozott anno, azt mondta, hogy Michael Jackson egyszer visszautasította a 2Pac-kal közös munka lehetőségét. GD3 elmondása szerint Tupac stábja kereste meg Jackót, hogy „Thug Nature” című trekken szerepeljen (a dal eleve egy Jackson dalt hangmintáz), de az énekes kedvesen elhajtotta őket, arra hivatkozva, hogy ő Biggie pártján áll a két rapper között húzódó feszültségben. Biggie és Jackson egy évvel korábban a “This Time Around” című dalon már kollaboltak, így nem volt teljesen elképzelhetetlen a sztori, a Death Row Records egyik korábbi énekese, Danny Boy szerint viszont a történet egyenesen hazugság.

Danny Boy a The Art of Dialogue YouTube csatornának most elmondta, hogy Michael Jackson konkrétan még táncolgatott is 2Pac zenéjére is az All Eyez on Me egyik stúdiófelvételén, és szerinte QD3 sztorija ütközik azzal, ahogy Jacko valójában gondolt a rapperre.

Hazugság az egész sztori. Emlékszem épp egy meetingem volt Michael Jacksonnal és a háttérben 2Pac All Eyez on Me lemeze ment, Michael pedig full beleélte magát. Ezért nem tudom elképzelni, hogy azt mondta volna, hogy Biggie-t bírja, de 2Pac-ot nem” – mondta Danny Boy, aki szerint azért sem stimmel a történet, mert Jackson és Suge Knight is közel álltak egymáshoz.

Danny Boy ettől még nem zárta ki a lehetőségét, hogy Jackson valóban visszautasított egy ilyen ajánlatot, de szerinte ennek inkább az lehetett az oka, hogy 2Pac Makaveli lemezének durva szövegvilága van.

Miért mondana ilyet Michael Jackson? Miért választana oldalt magának a nyugati és a keleti part háborújában? Jakson szerette Biggie-t, Prince-t, de még 2Pac-ot is” – tette hozzá.

Ezek után persze mindenki higgyen amit csak akar, hisz akik valójában tudnák a választ az elmondott történetekre, már nincsenek köztünk.

(HipHopDX)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés