Kövess minket

Hiphop

Denzel Curry kinevezte magát a legjobb rappernek a szakmában, csak aztán megnézte Kendrick új videóját

Megosztva

Denzel Curry interjút adott az XXL magazinnak, ahol többek közt kijelentette, hogy ő a legjobb rapper a szakmában és pont.

Curry, aki márciusban dobta leMelt My Eyez See Your Future” című ötödik stúdióalbumát, még csak 27 éves, de úgy érzi, hogy a szcénában jelenleg ő van a toppon.

Csak figyeljeték meg. Mikor kijön az új projektem, a teljes szcénát felrázom. Nem érdekel mások mit mondanak. Én vagyok a legjobb élő rapper. Nincs vita” – mondta még a februárban, tehát az ötödik lemez megjelenése előtt készített, de most megjelenő interjúban a lapnak.

Denzel továbbá arról is beszélt, hogy figyelemmel kíséri és leköveti a hiphop folyamatos változásait.

Anno mindenki trap zenét akart csinálta. Aztán mindenki szomorú zenét akart csinálni. Én csak messziről figyelem a változásokat. Jelenleg az egész hiphop egy nagy katyvasz, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a hiphop mindig változik és változni is fog” – mondta a „legjobb élő rapper”.

A nagy magabiztosság ellenére Denzel nemrég arról posztolt, hogy miután megnézte Kendrick Lamar új videóját, úgy érzi, hogy fejlődnie kell, mert elég magasra lett rakva az a bizonyos léc.

A kritikus hangokra pedig azt válaszolta, hogy be fogja bizonyítani a kételkedőknek, hogy ő a legjobb, és hogy szerinte joga van hinni saját magában.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés