Kövess minket

Hiphop

Desiigner egy repülőgépen szatírkodott, azt mondja mentális problémái vannak

Megosztva

Desiignernek gondjai vannak a mentális egészségével, ez a küzdelem szerinte teljesen nyilvánvalóvá vált, miután egy nemzetközi repülőjáraton mutogatta magát, mint egy szatír.

A rapper a hétvégén egy nemzetközi járaton utazott vissza az Egyesült Államokba egy thaiföldi és tokiói megállókat tartalmazó utazás után. A TMZ információ szerint a repülőút során felfedte magát, amiért az egyik légiutas-kísérő megdorgálta. Miután Desiigner gépe hétfőn leszállt Minneapolisban, rendőrök fogadták, kihallgatták, majd végül elengedték.

Desiigner állítólag az útja során rosszul lett, és gyógyszereket írtak fel neki, úgy véli, a gyógyszerek valamiféle kémiai egyensúlyzavart okoztak nála.

Desiigner egy nyilatkozatott tett közzé, melybe azt írja: „Az elmúlt hónapokban nem voltam jól, és küzdöttem, hogy megbirkózzak azzal, ami történik. Miközben a tengerentúlon egy koncert miatt, amelyen felléptem, be kellett szállítani egy kórházba, nem tudtam tisztán gondolkodni. Gyógyszereket kaptam, és haza kellett ugranom egy repülőre. Szégyellem magam a tetteim miatt, ami azon a repülőn történt. Beutaltatom magam egy intézménybe, hogy segítsenek rajtam. További értesítésig lemondok minden koncertet és minden kötelezettséget. A mentális egészség valódi srácok, kérlek imádkozzatok értem. Ha nem érzed magad önmagadnak, kérlek, keress segítséget.”

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés