Kövess minket

Hiphop

DJ Drama lesz a „Zsákolj, ha tudsz” reboot filmzenéjének producere

Megosztva

Habár pontos megjelenése dátumról még koránt sem beszélhetünk, mégis úgy tűnik, egyre inkább összeáll a White Man Can’t Jump (magyarul: Zsákolj, ha tudsz) reboot film. Azt már jó ideje tudni lehet, hogy Woody Harrelson és Wesley Snipes szerepét Jack Harlow, illetve Sinqua Walls veszi majd át az újra gondolt változatban, sőt, az sem titok, hogy Harlow mellett két másik rapper, név szerint Vince Staples és Teyana Taylor is feltűnik majd a produkcióban.

Miközben a színészgárda nagyvonalakban teljesnek nevezhető, addig a film zenejéről alig-alig hallhattunk eleddig bármit is. Nos, a Collider a minap felkereste Kenya Barris producert, aki elárulta, hogy a rég várt reboot filmzenéjét Dj Drama rakja majd össze.

Barris külön kiemelte, hogy a zene ugyan minden filmnek fontos része kellene legyen, de a White Man Can’t Jump esetében szerinte ez hatványozottan is igaz:

„Úgy gondolom, hogy a zene egyenlő az érzelmekkel. Szeretnénk visszahozni a zenéket a filmekbe, nem mellékzöngeként, hanem önálló, értékes egységként.”

Harlow és Dj Drama (munka)kapcsolata sem újkeletű egyébként, a Louisville-i előadó karrierje tudniillik még 2018-ban Drama, Generation Now kiadójánál indult be úgy istenigazából.

(Collider)

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés