Kövess minket

Stílus

Doja Cat a ūü•ł emojinak √∂lt√∂z√∂tt a P√°rizsi Divath√©ten

Megosztva

Doja Cat a tavaszi P√°rizsi Divath√©t koron√°zatlan kir√°lynŇĎje, √©s most m√°r kir√°lya is. A zen√©sz p√°r napja m√°r mutatott egy igen kreat√≠v √©s zseni√°lis v√∂r√∂s szŇĎnyeges szettet Schiaparelli¬†divatemutat√≥ja elŇĎtt, ahol 30 ezer Swarovski v√∂r√∂s krist√°llyal a test√©n mutatkozott, most pedig ism√©t odatette mag√°t.

Doja viccelŇĎdve azt √°ll√≠tja, sok kritik√°t kapott, hogy a v√∂r√∂s ŇĪrl√©ny szettj√©rŇĎl hi√°nyoztak a nagy szempill√°k, ez√©rt azt√°n a Viktor & Rolf tavaszi/ny√°ri kollekci√≥j√°nak bemutat√≥j√°ra p√≥tolta az elmarad√°s√°t √©s szempill√°kb√≥l rakta √∂ssze az egyetemi mŇĪv√©szett√∂rt√©net tan√°rra, vagy a ūü•ł emojira hasonl√≠t√≥ kin√©zet√©t. Doja nem csak a szem√∂ld√∂ke hely√©re helyezett fel mŇĪszempill√°kat, de egy kis bajuszt √©s kecskeszak√°llt is rittyentett mag√°nak. „Szempill√°kat akartatok, megkapt√°tok” – nyilatkozta a Nylon-nak.

Doja am√ļgy k√©t m√°sik divatbemutat√≥n is tisztelet√©t tette aznap, √©s azokra sem meleg√≠tŇĎben ment, az egyik look egy √©lŇĎ szŇĎlŇĎre hasonl√≠tott, m√≠g a m√°sik egy g√≥t kir√°lynŇĎre.